Olympiadeschool

We gaan deze uitdaging ieder jaar met velen aan ...

Elk jaar opnieuw ontdekken jongeren hun talenten en verwerven inzichten tijdens de Olympiades. De rode draad doorheen alle Olympiades is de interesse wekken bij leerlingen voor de boeiende wereld van wetenschappen, technologie en talen, herkenning geven aan zowel onze leerlingen als onze leerkrachten en zo te streven naar kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Durf jij dit straks ook?

Onze leerlingen worden ook uitgenodigd  om deel te nemen aan verschillende olympiades, wedstrijden en tornooien. Dit geeft hen de kans ook andere gelijkgezinden te ontmoeten van binnen en buiten de school.
latijn olympiade

Opnieuw de eretitel van olympiadeschool wetenschappen
en klassieke talen voor drie jaar

Dit is een prestigieuze titel, want slechts een beperkt aantal scholen komt in aanmerking. Deze titel wordt voor een periode van 3 jaar toegekend aan scholen die gedurende drie opeenvolgende jaren deelnamen aan de 4 olympiades, minstens één leerling in de tweede ronde hadden van één van de vier vermelde olympiades en tot slot gedurende minstens één jaar minimaal één leerling hadden die zich plaatste voor een finale biologie, chemie of fysica.